Басейн Дитячий Сонечко Bestway 53071 З Гіркою, Ціна 1202

Високі борти забезпечують комфорт та безпеку малюків. Зливний клапан знаходиться на дні басейну для швидкого зливу води, його досить просто відкрити. Виконаний басейн із міцного вінілу високої якості товщиною zero.23 мм. При заповненні на 80% місткість басейну становить 780 л.

  • Ви хочете купити якісні дитячі надувні батути з європейських матеріалів – вибирайте наші батути.
  • Надувний ігровий центр Bestway з гіркою і басейном дитячий “Ди…
  • Сухі басейни заповнюють пластиковими кульками малої ваги та достатньої пружності.
  • Вони дозволяють пірнати та веселитися без ризику отримати травму, адже дно та борти – міцні та м”які, а кульки – досить пружні.
  • Але у них є й інші переваги, які оцінять і дорослі.

Все це вимагає мінімального догляду, за виробом легко доглядати, не потрібно витрачати багато часу і коштів на чистку та дезінфекцію. Наш інтернет-магазин пропонує широкий асортимент товарів цієї групи за доступними цінами. Басейни тільки від надійних виробників і відомих брендів.

Детальний Опис, Характеристики:intex 57135

Надувний ігровий центр для дітей Bestway з гіркою і басейном “… На жаль, навіть на Алиэкспресс можна купити низькоякісні товари, які зовсім не відповідають опису або фотографії в Інтернеті. На неї вказує не тільки зазначена інформація виробника на упаковці, а лей й висота та жорсткість бортів. Для малюків до 18 місяців оптимальна висота становить см. Бажано, щоб була можливість вхопитися за них в разі потреби та не впасти назад. Всі уцінені товари мають офіційну гарантію, термін гарантії не змінюється.

дитячий басейн з гіркою

Обсяг басейну при наповненості 90% становить 308 літри води. Для спрощеного способу надування рекомендуємо в комплект до надувного дитячого басейну придбати насос 68612. Інтернет-магазин іграшок Ігротека пропонує широкий вибір басейнів.

Басейн Дитячий Надувний: Купити Найкращий Для Вашої Дитини

Щоб почати використовувати басейн, необхідно надути кільце. Введіть адресу електронної пошти, яку ви вказали під час реєстрації. Ми надішлемо листа з інформацією для відновлення паролю. Дитячий aquakids.com.ua надувний басейн “Лагуна” BW з гіркою,Надувний ко… Прибрати майданчик від зайвих гострих предметів, нерівностей. [newline]Самостійно Оформлене замовлення прискорює його обробку і відправку.