Old Car Land У Києві Пройде Фестиваль Ретро-техніки Коментарі Київ

Використання матеріалів дозволяється за умови обов’язкового посилання на ukrreporter.com.ua. Редакція «Українського репортера» з перших годин рашистського вторгнення – на інформаційному фронті. Ми жодного дня не припиняли журналістської діяльності, бо Слово також є зброєю. Але сьогодні нам дуже потрібна ваша фінансова підтримка – щоб редакція могла вижити, бути й надалі на інформаційній передовій боротьби з московитською ордою. Перший фестиваль Old Car Land відбувся в серпні 2014 на стадіоні Київського національного університету будівництва і архітектури.

ретро автомобілів музей авіації

Буде цікаво подивитися на учасників фестивалю одягнених так само як в ті часи, коли був популярним та активно використовувався їх автомобіль. Будете спостерігати як «агенты КГБ» чергують вдягнені в капелюхи і непримітні сірі плащики. Музей ретро-автомобілів «Фаетон» – це приватний та єдиний настільки великий заклад подібного типу в Україні. Загалом музей станом на 2018 рік вміщує понад 150 старі машини ссср екземплярів ретротехніки. Окрім автомобілів та мотоциклів, тут представлені рідкісні в наш час зразки бойової воєнної техніки. Деякі з них справні й використовуються в різноманітних історичних реконструкціях.

Крім того, «Фаетон» став майданчиком для ремонту бронетехніки та армійських грузових машин Збройних Сил України та Національної гвардії. На захід вперше привезли фінляндський двигун внутрішнього згоряння 1929 року, повну колекцію ретро автобусів проекту “Кофейбус” та більше 20 військових автомобілів різних епох. Крім цього на території фестивалю знаходиться більше ninety літаків. Радісна новина для колекціонерів — на фестивалі можна буде не тільки дивитися на авто, а й придбати собі найбільш уподобану модель!

Почалося все в далекому 2001 році, коли був заснований автомотоклуб імені Леоніда Хлевного. З цього часу учасники громадської організації купували, знаходили та реставрували зразки техніки. Якщо 2012 року в музеї налічувалося всього дві виставкові зали, то вже 2016 їх було п’ять. В тому ж році на телеекрани вийшов фільм «Фаетон. 2018 року відкрили зал іноземних ретроавтомобілів.

Автозмагання під егідою Автомобільної федерації України організував львівський авто-фан-клуб «ЗАЗ-Козак». Екіпажі, розділені на класи згідно класів та років випуску автомобілів, долали по чотири кола протяжністю 3041 метра на регулярність руху. Швидкість автомобілів на різних участках траси обмежена. Окремо відбулися гонки трасою «Львівський трикутник» на національних автомобілях «Запорожець».

Бойовики “лднр” Відмовляються Воювати На Територіях Одне Одного

Він в Україні єдиний – майстри автівку викупили і реставрували ще давно. Матеріали зі знаком “Реклама” публікуються на правах реклами. Найсвіжіша стрічка новин Києва, повна афіша подій столиці. Замовити та купити квитки на Old Car Land можливо онлайн через інтернет.

Фестиваль Ретро Автомобілів

Наприклад, в 2016 році на Old Car Land привезли вже близько 700 машин, а в 2017 – понад 900. З’явилися додаткові розваги і потужна музична сцена. У 2018 році цей захід відвідало понад 40 тисяч гостей і близько 60 представників ЗМІ. Матеріали із сайта «Znaj.ua» можуть використовуватися іншими користувачами безкоштовно з обов’язковим активним гіперпосиланням на znaj.ua, розміщеним в першому абзаці матеріалу. Також активне гіперпосилання на сайт znaj.ua необхідне при використанні частини матеріалу. Відповідальність за зміст рекламних матеріалів несе рекламодавець.

Цього року, серед інших, будуть представлені нові колекції ретро автомобілів, які перенесуть людей, присутніх на фестивалі, до Парижу та Лондона багато років тому. На фестивалі ви зможете побачити зони, стилізовані під Англію та Францію XIX і XX століть. 30 вересня стартував фестиваль старовинної техніки OldCarLand.

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на агентство ІнА «Українські Новини”, в будь-якому вигляді суворо заборонені. Плануються експозиція “Було /Стало”, в рамках якої для порівняння будуть показані однакові автомобілі вимагають реставрації і вже пройшли її. На захід привезуть понад 900 машин із України, Польщі, Естонії, Литви та Білорусі.

Думка авторів матеріалів може не збігатися з позицією редакції. Українські машини вишикувані на центральній алеї музею. Цей належав власнику ЛАЗу Ігорю Чуркіну, реставрований на заводі для автобусного музею. Біля нього – “Таврія” з кузовом “кабріолет”, “Запорожці”, позашляховик “ЛуАЗ”, вантажівка “КрАЗ” та маловідомий автобус “Чернігів”. Також неподалік вітчизняна мотоциклетна техніка, яку вже не випускають.