Pro att komma ovan uppbrottet, byta din mentalitet

Pro att komma ovan uppbrottet, byta din mentalitet

Nar ett par gor slut, kommer separationsprocessen ej precis att vara trevlig. Men vissa personer kan hastigt fard sig upprepa och folja kvar uppbrottet och skrida framat. Andra hanger over i detta under aratal efter att man har gjort slut, vilket skadar chanserna att ga bra med nya relationer. Vad ar skillnaden mellan de par? En forandrad mentalitet.

Efter att du har gjort slut kan du kanna dig lag, arg eller skraj forut att besta solo. Du nog tillika blir besatt av ditt ex och kanner dig svartsjuk pa personen som denne ar med genast. Eller sa kanske du kanner dig undermalig, oattraktiv och ovardig karlek.

Detta kanske later trist och patetiskt, men det ar typ normalt. Realitet ar att forskning har visat att ett uppbrott kan ringa dig att se dig allena och andra gallande ett mer negativt fason. Du kommer dessutom att vara mindre benagen att starta en ny relation, och nar du gor det sa kommer risken forut att detta blir ett ohalsosamt forhallande att vara typ sa stor.

Omarbeta din mentalitet pro att folja ovanfor uppbrottet

En kluster forskare fran Stanford University analyserade effekterna fran personers historia med att bli bortstotta och psykologiskt frisk aven formagan att matcha sig till situationen.

Efter ett uppbrott kommer de flesta personer att forsoka begripa baksida av underben som har hant. De kommer fraga sig sjalva varfor detta hande, ifall det varje deras misstag, eller vilka chanserna ar for att de amna finn en ny karlek i framtiden. Det metod som du svarar kungen dessa fragor kan antingen mildra dig att hantera situationen eller sa kommer detta att foreta dig mer sarbar for psykologisk skada.

Enligt forskarna sa ser vi andra personer som kallor for information angaende oss sjalva. Om vi enar blir bortstotta fran nagon som vi antagande kanner oss sa kan detta vara speciellt forodande.

Men folk har olika synsatt innevarande hur avsevart de kan spira och forandras. Personer som ser sina personligheter som statiska och att de inte kan forandras, eller som med andra ord har en fast mentalitet, kommer sannolikt att relatera uppbrottet till negativa aspekter av sig sjalva. De historier som de berattar ifall uppbrottet kommer att askadliggora deras egna brister.

A andra sidan kommer personer som ser forsvinna egenskaper som dynamiska, som inneha en mentalitet forut progression, att delge mindre skadliga historier ifall uppbrottet. De har pa grund av en storre formaga att se detta som ett situation forut progression eftertradande stig.

Inom olika studier har forskare funnit att deltagare med en ororlig mentalitet hade storre benagenhet att relatera uppbrottet till avta egna giftiga personligheter och negativa attribut, vilket kan bidra dem problem i kommande relationer.

Hur sa du kan gora pro att ombilda din mentalitet

Pro att anlanda over ett uppbrott kungen ett halsosamt metod ar det relevant att du andrar din forhallningssatt och MeetNiceRussian e-post utvecklas mot en mentalitet av progression. Forut att lyckas bor du gora darpa:

Analysera anledningarna till uppbrottet, men utan att plocka kungen dig overflodig skuld

Inom alla relationer inneha alla involverade personer sitt ansvar forut de problem som uppkommer, inkluderat karleksrelationer. Plocka din del av skulden, men undvik att bli ett offer.

Att ta mer ansvar an hur sa du fortjanar kommer inte att gora dig battre eller klara av nagot. Detta kommer snarare att forstora din sjalvbild och gora det svarare forut dig att ha halsosamma relationer i framtiden.

Det finns manga personliga faktorer som kan skapa en oenighet som resulterar i ett uppbrott. Det ar relevant att vara medveten om hur sa som gick felaktigt och till vilken stadium det kan undvikas eller skifta i framtiden.

Inse att uppbrott ar vanliga

Trots den ont som du kanner ovan uppbrottet, kom ihag att du ej ar den enda personen som inneha avslutat en relation. Du ar inte den enda personen som har blivit sviken. Du ar inte den enda personen som har fatt skapa slut med sin partner. Oavsett hur massor pina du kanner sa kan du komma kvar det absolut som sa otaliga andra inneha gjort.

Finn nagot positivt som du kan instruera dig av upplevelsen

Du lar dig avsevart efter ett uppbrott, men bekymra dig inte pro mycket ovanfor negativa don. Relationen inneha dessutom erbjudit dig otaliga bra grej, sa fokusera inte enbart gallande det negativa. Du kan teori dig fran det negativa nar det kommer till att hitta losningar, men ifall du blott fokuserar gallande detta sa kommer du att sjunka ner i pessimism och farhaga, vilket kommer att forvarra blivande relationer.

Oavsett hur det gick till sa finns det stadse forhoppning efter ett uppbrott. Du nog ej kan befria relationen, men du kan befria dig personligen. Det finns sa massa cykler i livet och karlek ar en fran dem. Att forsoka anordna fast utbredd en relation som har tagit slut kommer blott att forstora kanslan fran att man drunknar.

En av de grejer som far oss klocka lagom ar dispyter, och det basta sattet att kringga dessa ar att vara den som ler och inte blir impulsiv eller arg.

Innehallet kungen studera Sinnet ar bara pro informations- och utbildningsandamal. Det ersatter ej diagnos, rad eller hantering fran en fackman. I evenemang fran tvivel ar det bast att radgora en saker specialist.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *