Hur man vet om nagon har Tinder

Hur man vet om nagon har Tinder

Tinder ar en kopiost folklig dejtingapp runt om i varlden, med mer an 50 miljoner dagliga aktiva konsument. Samt ifall det ar ett anvandbart medel pro dem som vill grunda romantiska relationer, kan det ocksa besta en uppkomst till misstro pro par. SOm du har misstanken finns det fason att kanna till ifall nagon inneha Tinder. Eller nagon fran de applikationer som ar tillgangliga och som har likadan mekanik som redan vi pratar i en annan artikel.

Innan du far reda gallande det plikt du vara saker pa nagra moment du kan plocka, ehuru du kan foreta ett felbedomning och forsvara din situation med den person du misstanker. Oavsett ifall det ar din partner, manniskobarn, vanner eller nagon du vill granska. Och sa klart, bega inte nagon olaglighet med avseende gallande att onska stryka denna information. Ifall du vill ertappa dina misstankar, gor det utan att defekt eller plocka till nagot knep som kan defekt en annan person.

Facebook-aktivitetslogg

Tinder ar kopplat till ditt Facebook-konto, sa ifall din partner anvander Tinder finns det kanske Tinder-aktivitet inloggad pa deras Facebook-profil.. Du kan betrakta den senaste aktivitetsdelen av deras Facebook-profil for att se ifall det finns nagon Tinder-aktivitet dar. Om det har skett nyligen verksamhet ar det troligt att de anvander appen. Tillika ifall det ocksa kan bero pa aviseringar om fordom aktiviteter.

Det ar relevant att marka att Tinder ej automatiskt lagger upp rorelse kungen Facebook, sa din partner kan ha dolt sin Tinder-aktivitet kungen sin Facebook-profil.. pro att granska ifall du fortsatter att forbruka den tvingas vi samt ta hansyn till om vi har traffat var partner i genom ett natverk fran den har typen. Darfor att eventuellt om vi inneha traffat henne i genom henne, hon kan ha forr meddelanden kungen sin Facebook och det betyder inte att hon pro narvarande anvander det, se till datumen.

Sok i sjalva applikationen

Du kan aven aktivt soka gallande Tinder pro att se ifall din partner anvander appen.. Om du har ett Tinder-konto kan du kolla efter din matchning i appen. Nar du hittar din profil ar den antagligen redan i konvenans, men forut att besta forvissad, Se om han eller hon har gjort nagra senaste uppdateringar, oavsett om de inkluderar dig pa sin tidslinje eller inte, och ifall de har rorelse som interagerar med dem.. Din profil maste vara anonym, annars kan den antaga att du anvander den.

Det ar dock viktigt att registrera att din partner kan ha skapat en lomsk Tinder-profil med ett annat namn eller profilbild. Ifall du inte ar saker kungen ifall profilen du hittade tillhor din partner, nog du vill dryfta andra satt att konfirmera om de anvander appen. Kika till foredome till att informationen du inneha overensstammer med din egen profil.

I Genom mejlen

Ett annat satt som du kan ta hansyn till ar ditt e-postkonto. Det ar mycket vanligt att applikationer automatiskt skickar annorlunda aviseringar till din e-post. Du kan kora bort dessa aviseringar, men manga utfor det inte. Minsann, vissa tar bort vissa meddelanden men lamnar mer intressanta. Det ar storande att lite att du kan erlagga forut vissa premiumsaker, reklam eller vem som har sett din profil. Men andra kan vara i genom privata meddelanden.

Nar det kommer till privata meddelanden, matchning eller nagot viktigare motiv som det, kan du hitta dessa meddelanden. sa du kan blicka i din inkorg, i skrappostmappen eller till och med om du har lamnat den i papperskorgen. Det arme sattet ar mer invasivt, darfor att du behover veta ifall ditt e-postkonto, men ifall du har en division som du delar ett konto med eller lamnar din mobil forut personligt bruk, nog du kan ta en titt.

Det basta alternativet ar alltid att sporja.

Det enklaste sattet att ta reda pa ifall din partner anvander Tinder ar att helt spartanskt fraga.. ifall du misstanker att de anvander appen ar det centralt att ha en tillganglig och arlig konversation om dina bekymmer. Din partner kan ha en bra forklaring till sin forehavande gallande Tinder, som att enkom leta pa natet i appen utan avsikt att flirta. eller leta efter en karleksaffar. Pa grund av ar det relevant att du lyssnar detaljerad gallande hans replik och inte domer honom direkt.

Ifall du upptacker att han anvander det forut att etablera relationer med andra folk i en situation som du inte inneha kommit overens om, det ar angelaget att ha ett vuxensamtal om dina kanslor och tilltro forut relationen. Du kan fraga italienska sexiga kvinnor varfor de anvander appen och ifall det finns nagot du kan skapa forut att hoja din relation. Det kan vara pro sent eller ej. Det kan ocksa besta sa att han ar i en punkt dar han behover ett offentligt karleksforbindelse, vilket du maste skrida med kungen i forvag eller ga ur forhallandet.

Ifall du ej litar pa, los problemet

Tilltro ar grundpelaren i ett par, det ar saledes nar det ej fungerar tvungen du frigora det ja eller acceptera. Ifall du inte litar gallande kan det vara sa att du inneha det Valgrundade misstankar ifall att nagot inte gar som det ska och man tvungen hitta en losning. Men det kan ocksa bero kungen ett proposition fran vissa faktorer utanfor din partner. Hur kan det besta att ha en giftig vanskap eller familjemiljo, dar de inte respekterar ditt beslut att vara med den personen.

Oavsett motiv tvungen du vidtaga nagra atgarder. Forst maste du identifiera roten i genom att vara tydlig med dig jag. Nar du har identifierat det, test att granska arligt om dina misstankar ar sanna eller ej. Och i allihopa fall, ifall laka denna process har en inflytande kungen din forhallningssatt till den arme personen, bor du ljuda dem vara medveten om det. och be ifall forlatelse eller forklaringar om situationen inte har intraffat eller inneha.

Kom ihag att tillit ar betydelsefullt i alla relationer., och att hederlighet och oppen kommunikation ar nyckeln till att uppfora en halsosam och bestaende relation. Om du har fortroendeproblem i ditt forhallande ar det relevant att plocka itu med dem oppen och hederligt sa att ni kan verka genom dem sammanlagt. Lycka till!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *