How to Meet & Date Beautiful Albanian Women

How to Meet & Date Beautiful Albanian Women

Sexiga albanska kvinnor ar valdigt vackra med underbara medelhavsfunktioner och fortrollande blickar. De vet hur man ar het men inneha samtidigt en chosefri moderlig instinkt. Vill du ha en madam som kan greja mat och feja men anda tycker om att kla upp sig och anordna sin man glad? Enar behover du en gulligt albansk tjej! Las var guide forut att finn din dromfru genast!

Ar albanska kvinnor vackra?

Dessa tjejer ar helt fantastiska! Sexiga albanska tjejer ser ut som grekiska kvinnor men inneha en rattvisare hy och nagra slaviska drag. Kvinnor tenderar att ha ljust till morkbrunt har och medelbruna ogon med nagot lockigt tjockt barr.

Hudfarg

De har en mixtur fran medelhavet och slavisk hy. Vackra albanska kvinnor tenderar att besta lite ljusare an heta grekiska kvinnor eller italienska kvinnor men morkare an ryska fruar. Pa sommaren utvecklar kvinnor en harlig olivbrun och sedan kungen vintern har mjolkvit hy. Flickor fran bergen tenderar att besta an rattvisare, medan sodra kvinnor har mer olivhud.

Kroppstyp

Kvinnor har en likartad kroppstyp som vackra serbiska kvinnor men tenderar att besta en aning kortare och kurvigare. Den genomsnittliga flickan ar 5 fot 3.5 tum (163 cm) och vager 150 pund (68 kg). De har medelstora tuttar och omgang atletiska arsel, och tillika om de ar kurviga ar de fortfarande smala.

Harfarg

De flesta kvinnor har medelbrunt till morkbrunt har. Svart har ar valdigt ovanligt, och naturliga blondiner ar samt ovanliga. Deras har tenderar att besta tjockt och stracker sig fran rakt till lockigt.

Ogonfarg

Dessa kvinnor inneha klassiska medelhavsogon. Heta albanska fruar inneha ljusbruna till morkbruna ogon. Bla och grona ogon ar typ sallsynta, med omkring 15% av kvinnorna som har dem. Ljusa ogon ar vanligare bland angransande serbiska och heta kroatiska kvinnor!

Ansiktsdrag

Dessa tjejer inneha ett medelhavsutseende med langa langstrackta smala nasor, definierade kaklinjer och ovalformade ansikten. De ser ut som extra heta turkiska kvinnor! Heta albanska kvinnor inneha uttrycksfulla morka ogon i kombination med tjockt morkbrunt har. De ar ofta garvade med medium till oliv hud. Kvinnor har tjocka fulla lappar och starka hakor.

Personlighet

Albanerna ar eldiga och passionerade. De ar enormt utatriktade och ambitiosa. Heta albanska fruar umgas alltid och alskar stora evenemang och hogtid. Samtidigt ar kvinnor enormt feminina och ar reserverade kring manniskor de inte kanner. Flickor ar himla glada och tycker om att skamta runt. Ingenting utfor dessa flickor lyckligare an att besta runt sin familj och manniskobarn.

Vackra albanska fruar ar den perfekta blandningen fran bubblande och utatriktad i kombination med bokad och forsagd. De vet hur man ar fint och sexig med forsvinna man men besta ridderlig och respektfull nar de ar offentliga. Du behover inte oroa dig for att din madam generar dig offentligt. Hon kommer alltid att lata dig fora och mana familjen.

Karriar

En vacker albansk tjej ar inte sa oroad ovan sin karriar. Aven om tjejer ar ambitiosa och massa arbetar forut att tjana lite medel, vill de inte konstruera karriarer. Den genomsnittliga flickan vill gifta sig och lite baby. De anser att det ar mannens ansvar att tjana kosing och underhalla familjen. Kvinnor som ar karriarinriktade kommer ofta fran medelklassfamiljer och inneha bott utomlands. Rika och fattiga kvinnor drommer ej om kraftfulla foretags- eller finansiella karriarer. Detta utfor dessa tjejer till den perfekta matchningen om du letar efter en hemma-fru. Dessa tjejer kommer att njuta fran mojligheten att uppfostra dina kidsen och kommer inte att bli uttrakade av att idka hushallet.

Men ifall du letar efter en hogutbildad donna som arbetar med en hogtflygande karriar kan du samt hitta massa fran dessa tjejer. De bor ofta i Tirana, har bott i EU och deras foraldrar ar liberala och medelklass. Du kommer inte att hitta hoppa Г¶ver till webbplatsen en allvarlig kulturkrock nar du traffar dessa tjejer, men de kommer inte att besta oforandrad villiga att skapa mat och rengora och pricka kungen allihopa dina behov.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *