Найкращі альтернативи PornHub

Найкращі альтернативи PornHub

Дотримуючись китайського передбачення (чи прокляття?), ми перебуваємо в інтригуючих часах, щонайменше. Між кожною божевільною відповіддю люди справді потребували цього року, особливо коли мова йде про людей’ цього року, пов’язаних із сексом. Якщо ви не’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я здійснив за останні пару місяців. Однак одне, чого я не знаю’ Не вірю, що навіть я бачив, що наближається — мінімум у повному обсязі – — це величезне очищення, яке вразило PornHub кілька років тому, і сайт уже ніколи не був таким, як раніше.

Це передісторія легендарної події

Для тих, хто не в курсі, PornHub насправді завжди був принаймні трохи суперечливим, незважаючи на те, що він був найкращим місцем для розваг для дорослих. Насправді, більшість людей у ​​всьому світі розбивають’ основний веб-сайт каналу або включено, або принаймні значною мірою переграно.

Проте після місяців тиску на MindGeek’ веб-сайт лідера. По-перше, петиція про видалення k * ddie порно з сайту зцілила понад 425 000 підписантів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на сайті насправді з’явилася нечисть, зокрема m * nors.На сайті смотреть бесплатно порнуху з Наших статей

(Чесно кажучи, я не розумію, наскільки це правда, враховуючи те, що я не шукаю цього хворого

сміливість. ) Разом з усім цим, люди насправді нарікали, що існують завантаження, які також повинні здійснювати сексуальні дії без згоди. Ця довіра фактично принесла веб-сайту презирство з боку популярної преси останнім часом, через що фірми платіжних карток захищали клієнтів від витрачання платного веб-контенту на PornHub.

Звичайно, інша велика проблема, з якою насправді стикаються PornHub та всі інші канали, — це занепокоєння кіберпіратством і копіюванням. Таким чином, з кожною з цих проблем, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони займаються “ найповніші засоби захисту в історії систем, створених користувачами.”

Зокрема, титан порнографії мав і, безумовно, продовжуватиме план:

• забороняючи неперевіреним профілям додавати абсолютно новий вміст будь-якого типу

• Користувачі, які завантажують файли, мають підтвердити свою фотографію зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• усунення можливості завантаження більшості відео на платформі

• видалення будь-якого веб-вмісту, який насправді не був створений підтвердженими особами PornHub

Цей останній фактор залишився в методі, можливо, один із найдраматичніших, оскільки загальна кількість відео зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я знав, що є багато копійованих відео, але божественний Христос, це дуже багато.) Цікаво, що команда PornHub висмикувала TikTok, Facebook та інші популярні соціальні мережі за те, що вони не мають ті самі заходи безпеки, що й зараз.

Нехай’ подивіться, що все відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі значні зміни в політиці, я отримав заяву, що я’ m свого роду – занепокоєний– не через те, що r * pist та різні інші погані лохи мають своє лайно. Швидше для мене це виглядає як спроба уникнути регулятивних порушень, які можуть не досягти успіху.

Навіть якщо так, я б уявив, що абсолютно невинні люди фактично вилучили їхній вміст і закрили канали після всього цього.

Якщо відкинути мій постійний цинізм, то є привід розслабитися –– або потрібно сказати –– для цього є п’ятнадцять факторів.

Тут’ це те, що ви повинні шукати, а не PornHub

Хто знає що’ Найбільша ймовірність того, що станеться з PornHub, але якщо відбудуться радикальніші зміни або сайт тимчасово закриється, я’ ми вас охопили. Ось список із 10 спокусливих сайтів-туб, завантажених абсолютно безкоштовною порнографією, які можуть функціонувати як альтернатива PornHub без певного порядку. Цінуйте, лохи!

XVideos

Я знаю, що цей блог не’ t area tubes у будь-якому типі конкретного порядку, однак це може бути найкращий веб-сайт з трубками на додаток до PornHub. Знову ж таки, з огляду на те, що може чи не станеться з (попереднім?) королем порно, XVideos може швидко стати найкращим порноканалом.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей веб-сайт безперечно придатний. Як і на всіх інших порнографічних сайтах, перерахованих прямо тут, на цьому є купа абсолютно безкоштовної нечисті, а там’ Не бракує чудових завантажень для перегляду. І з майже десятьма мільйонами завантажень ви більше ніколи не побачите порно.

Чорт, занепокоєний подумайте, можливо, ви взагалі ніколи не відвідаєте будь-який інший веб-сайт.

Навіть якщо вам набридли відеозаписи –– якщо це’ хоч якось це можливо – знадобиться деякий час, щоб переключитися на програми камери XVideos. У будь-який час ви побачите сотні привабливих дизайнів, готових естетично вразити вас –– принаймні доки ви’ ми отримали символи.

xHamster

Наразі ви використовуєте’ Вам не доведеться платити за витрати на порнографію, однак, коли мова йде про цей веб-сайт, ви можете витратити трохи грошей на ці видатні фільми. Вибір великий, а висока якість абсолютно сенсаційна, оскільки гарантовано буде або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді існує надзвичайне понад 116 000 відеокліпів із 7500 новими доповненнями щомісяця. Як преміум-учасник, ви отримуєте необмежену кількість завантажень і’ матиму доступ до кількох найкращих вакансій, які коли-небудь створювали порнозірки того часу. Якщо ви’ Вас хвилює ціна,’не хвилюйтеся. Тридцять днів преміум-доступу коштуватимуть вам 6,99 доларів США, щомісяця на долар менше, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’ s підписка. Рік, безсумнівно, обійдеться вам у 4,99 доларів на місяць, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одночасно. Мабуть, найкраща пропозиція — отримати довічну підписку, яка обійдеться вам у колосальні $299,99! Це може здатися високим, але коли ви подумаєте про це, ви’ фактично отримуєте необмежену кількість порнографії назавжди, і це’ s без реклами. Припустімо, що зараз ви носите’ не бажаю платити кожну з цих чи будь-яких грошей. Ви все ще можете отримати доступ до величезної кількості порнографії та кількох інших привабливих винагород. Окрім секс-шоу в реальному часі, ви можете побачити багато маркетингових каналів порнозірок і неймовірний вибір зображень.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою можна шукати інших клієнтів за віком, місцем проживання, статтю та розташуванням. Крім того, за допомогою складних пристроїв пошуку ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, типом статури та схильностями, щоб назвати кілька критеріїв пошуку.

Звичайно, ідея полягає в тому, щоб зателефонувати людям, яких ви, можливо, бажаєте побачити, але, як ви могли очікувати, цей інструмент набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, певного обміну фотографіями та підготовки різноманітних інших хтивих цифрових завдань. Проте, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ не отримати достатнього визнання від дрочників у мережі. Фактично існують мільйони завантажень, які’ просто описую відеокліпи. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні привабливі зображення та чудові GIF-файли.

І так, визнаю, я трохи помилився, шукаючи групу з найбільшим перевагою. Технічно кажучи, одним із найпоширеніших видів порнографії є ​​некатегоризована. Це дуже круто, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих веб-сторінках.

Утім, я припустив, що це начебто широко, тому вирішив “ формально опишіть різні інші видатні класифікації, які належать до аматорського відбору. Маючи понад мільйон завантажень, очевидно, немає обмежень щодо різноманітності ‘& lsquo; справжні люди, яких ви бачите, які цінують себе, принижуються та нечисті.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно половину завантажень на цьому веб-сайті!)

Так само ви знаєте, що існують обидва типи аматорської еротики. Таким чином, я’ m маю на увазі непорнографічних професіоналів, яких ви’ ве (хороша новина) ніколи раніше не бачили, окрім порнографії в стилі гонзо прослуховування, яка має якесь грубе відчуття.

А я’ я не просто описую весь трах без сідла.

Зауважте лише одну річ: усі веб-посилання є практичними та не містять спаму, за винятком перемикача Pornography Gaming –– це’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, якість скрізь невелика, але ’ частково в результаті поєднання аматорського та експертного порно, яке ви’ знайду на цьому сайті. Незважаючи на те, що в кожному з цих каналів для дорослих доступні абсолютно нові масові фільми, цей набір є підходящою порнографічною системою для будь-яких дивакуватих ексгібіціоністів.

Вони’ У нас є класифікації на будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, як-от анальна активність, секс із транссексуалами, дивні стосунки та порно відео з натуральної шкіри. Якщо ви перевірите параметри пошуку, ви’ я побачу, що існує ціла область, тому ‘описано як & lsquo; серйозна порнографія

. Майте на увазі, що цей пошуковий фільтр точно надасть вам усі види парної, дивної та суперекстремальної порнографії. Природно, нічого з цього ––щодо того, як я розумію ––не заслуговує на видалення PornHub, однак деякі відео тут можуть бентежити деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб ваша смішна кістка була задоволена раніше, після чи протягом усього часу’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порнографічний сайт здається мені особливим, оскільки він має ‘& lsquo; кумедний, різний фільтрувальний пристрій. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них зроблені одночасно як кишки і горіхи.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний кульмінаційний момент – але він того вартий!

Продовжуючи, ще одна цікава річ у цьому каналі — це величезні веб-сторінки взаємодії з сусідами. Існують рядки форуму для обговорення, за допомогою яких учасники можуть спілкуватися в чаті та обмінюватися інформацією та фотографіями. Motherless також має чат-кімнату та навіть повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Спільнота, з якою можна спілкуватися, зростає. Вони’ ми отримали нових аматорських порнозірок, які приєднуються щоразу, а ви’ знайдете дивовижний і кумедний фап-матеріал.

Перефразовуючи Motherless’ Девіз: продовжуй і дивись, Мамо, не’ дивлюсь

. SpankBang Будь то’ Правильно знятий або знятий новачками, висока якість переважної більшості цих абсолютно безкоштовних порно відеокліпів має тенденцію бути першокласним.

Я не’ У мене немає точної інформації, але цей фільм мені подобається, як один із найбільших фільмів, навіть представлених на веб-сайті. Запропонуйте його переглянути та повідомте мені –– Я вважаю, що ви можете погодитися зі мною.

І якщо вас бентежить велика кількість звернень під час відкриття веб-сторінки, надіньте ’ t піт це. Цей веб-сайт має безліч варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що нещодавно додано, що’ користується популярністю, і завантаження можна швидко знайти.

Я не’ я не знаю про вас, але я рідко бачу цей останній варіант’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порнографічні веб-сайти. Продовжуючи, ви можете відфільтрувати результати відео за визначенням високої якості, періоду відеокліпу або просто скористатися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряма порнографія – це не’ Ви також можете перемикатися між порнографією геїв і транссексуалів.

Мені так само потрібно торкнутися SpankBang’ атрибут TV. Учасники цього веб-сайту можуть не просто запустити власні канали, але додатково запустити власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює той тип негідності, який ви збираєтеся побачити. Все, що вам потрібно зробити, це перейти до веб-посилання на телевізор, ввести категорію, тег, ключову фразу або порнозірку та перейти звідти.

Подивіться, і ви, можливо, захочете зробити цю фінансову установу для цифрових шльопань.

YouPorn

Коли мова йде про розробку, цей безкоштовний порно-сайт виглядає охайно, а веб-вміст значною мірою схожий на те –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не знаходили цей сайт, який організовує асортимент недоїдків, ви’ на вас чекає вражаюче задоволення. Є терабайти сексуальних зображень і потенційно петабайти порно відео. Вони добре організовані прямо в безліч класифікацій, які мають зацікавити майже кожне відчуття чуттєвого візуального зображення.

Хоч і є виконавці-любителі, у YouPorn, здається, є неймовірно багато, ще більше професійної еротики, багато для того, щоб у них була ціла вкладка для порнозірок у меню. Поруч із нею є зона еротики, яка містить хвилюючі історії, які покращать ваші враження від цього порнографічного каналу.

Краще, ви також отримуєте доступ до двох каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я отримав те, що аматорські моделі все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порнографічна платформа не’ у вас занадто багато у вигляді додаткової метушні, що чудово для тих, хто має намір заскочити та зійти. Ви не’ не потрібен обліковий запис, щоб скористатися перевагами цього веб-сайту’ s колекція пристроїв для пошуку сексу.

Кожен із найкращих фільтрів одним клацанням миші, як-от сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний останнім часом і традиційно, і в тренді. Крім того, за допомогою 2 кранів ви можете отримати довільну серію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви розумієте, що конкретно шукаєте, ця платформа має епічний контрольний список тегів, який потрібно пройти, подумайте.

Дівчата з веб-камери на YouJizz Live чудово схожі на первинну трубку. До речі, якщо вам подобаються золотоволосі, вам варто зазирнути на сайт камери YouJizz. У них є всілякі гарячі сестри, але я бачив, що ти’ відкрию для себе багато медоволосих дам.

Оскільки вам хочеться клацати й крутитися, не’ ще не зламай цей горіх. Ми’ лише наполовину, і є ще багато трубок, про які можна дізнатися більше та бути в захваті.

Published
Categorized as 1

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *