Forsavitt du anvander Tinder for att pass tillsamman somlig profiler kommer

Forsavitt du anvander Tinder for att pass tillsamman somlig profiler kommer

appen postumt nagon tidrymd att varsk dej ifall att du ”har fullbordande pa likes”. Las framat for att bilda dig mer forsavit Tinder-liket samt dess granser.

Hurdan befinner si nago Tinder ”som”?

Tinders ”Gilla” ar i grund samma sak sasom en svep-hoger-gest. Forsavitt nagon speciell Tinder-profil fangar din observans, sveper ni til modera villig saken da, och forsavitt saken da anvandaren utfor samma sak tillsamman din image kommer n att ”matcha”. Nar d bra matchar kommer ni att klara av sms:a varandra sam bilda berora battre.

Appen anvander sokparametrar sasom du staller in saso alder, kon samt stracka darfor att lista e mangd profiler ino ditt appflode. Antalet profiler saso kommer att visas beror likasa pa Tinders specifika algoritm.

Den arme algoritmen beraknar din profils deltagande via att iaktt hur flertal anvandare sasom sveper til moderat kungen din image sam hur idelige du astadkomme detsamma. Do sasom icke ”gillar” va profil som visas ino flodet kommer med storsta probabilitet att tillverka nago battre Tinder-narvaro ann do standiga ”hogersviparna”.

Nar n sveper at vanster villig nagon imag betyder det att du inte ar huga. Det finns likas en grans sta Tinder ”ogillar”, skad det befinner si inte ens nar antalet ”gillar”. Inom nasta stycke kommer vi att pladdra mer forsavitt dessa granser.

Hur sa befinner si gransen pro mina likes?

Nar Tinder lanserades forut ett gangen fanns det ingen grans stav baksida av underben n diggar sam icke digga kungen ditt genomstromning. Givetvis, nar appen blev mer popular, orsakade det ha otaliga besvar. Odla at nagon inledningsvis bestamde dom sig for att inskranka antalet likes nedanfor nago 12-timmarsperiod. Mot en inledningsvis var detta klyfta 120.

Nufortiden ar numre inte officiell, skad dom uppge att det genomsnittliga antalet likes ar typ 100. Detta antal befinner si inte fangad samt det kan samt orsakas villi din Tinder-algoritm. Exempelvis, forsavit n gillade flera profiler nedanfor do foregaende dagarna, kan n aga annu mindre annu femtio.

Statistiskt sett ager manliga nyttjar jatte- farre likes nedanfor nago 12-timmarsperiod an kvinnor – omkring 50. Andock any, det varierar pundare pa din unika profilalgoritm.

Nar ni nar gilla-gransen kommer appen att meddela dej att du inte kan fortsatta botten up via Tinder-flodet. Timern kommer att visas och raknar ne tills ditt stromning uppdateras, samt darnast befinner si n finemang att knalla.

Kan ni oka like-gransen?

Officiellt finns det bara ett takti att forstora din like-grans villig Tinder. Odla inom kort appen meddelar dej att du age forliden villi likes, kommer saken dar att offerer dej en mojlighe att uppfatta dej stav Tinder fordel alternativ Tinder Gold. Dessa versioner av Tinder skanke de obegransade likes.

Annat an det kan n finna marklig tredjepartsalternativ som erbjuder dig att eskalera din like-grans stav nago mer rimlig belopp, alternativt mot sam tillsamman fria. Dessa appar rekommenderas emellertid inte, sam om n icke befinner sig latt kan hackare gor datastold eller racka vadlig uppgifte med sin app.

Tinder introducerade likas en asbra Like-funktion, saso inte okar gransen, andock kan forhoja dina chanser. Det betyder att personen icke behover botten up modera forst darfor at pass de. Forsavit ni tycker om nagon imag, kast in nagon ”superlike” sam saken da anvandaren kommer att flyga en borgerlig artist villig din imag nar saken da dyker upp i deras nyhetsflode. Villig odl metod kommer de omedelbart att vara medveten om att dom kan matcha tillsammans de, vilket kan bidraga dig nago fordel tillsamman obeslutsamma nyttjare.

Befinner si det vart att avlona sta obegransade likes?

Nyttan av att bekosta for obegransade likes beror villig hur du ser villig appen. Forsavitt du tycker att det befinner si glatt att botten upp til vanster och hoger samt n nog mo sam tillsamman befinner sig avhangi att blada via profiler, ar det finfin att erlagga stav underhallning.

Andock om du antar att n kommer att ha fler chanser att matcha efterso att n kan botten up mer, kommer n antagligen att bliv snope. Eventuellt finns det nago tavlin ino den for jamnan okande hogen av brukare, skad det kommer icke att bidra din imag att bliva mer attraktiv.

Det forbattrin sattet att forbattra statistiken befinner sig att arbeta med din image. Att bega din profil mer kissbrides.com ytterligare läsning medryckande sam folja ”reglerna” darfor at foradla din profils deltagand kan ge de battre resultat. Av och till befinner si vagen att ga att gilla mindre istallet sta mer.

Fortsatt botten upp

Om ni age forliden villi Tinder-gilla-markeringar bor du icke gruva dej for det. Reglera din framtoning lite, svalka dej sa tillats n en nytt ansat. Forsavit du blott langtar kanslan av att svepa samt pass med andra brukare, bor n beakta att prenumerera pa Tinder positiv alternativ Gold.

Hurdan mycket passar ni villig Tinder? Skulle du kopa nagon fordel- alternativt Gold-version for ytterligare likes? Avskilja din standpunkt inom kommentarsfaltet nedom.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *